Полузащитникът на Арда (Кърджали) - Лъчезар Котев, ще продължи кариерата

...
Полузащитникът на Арда (Кърджали) - Лъчезар Котев, ще продължи кариерата
Коментари Харесай

Договорът на Лъчо Котев в Химки ще бъде за две години и половина

Полузащитникът на Арда (Кърджали) - Лъчезар Котев, ще продължи кариерата си в шампионата на Русия, оповестява Българска телеграфна агенция.

Котев към този момент е напуснал лагера на Арда и отпътува за Турция, където ще премине медицински проби в отбора на Химки.

Едва по-късно ще бъде разгласен публично и прехвърлянето му от Кърджали в предпоследния в съветската Висша лига. Най-вероятно договорът ще бъде за две години и половина, само че не е ясно дали ще се включи уговорка за прекратяването му при изпадане на тима на Химки във второто равнище и при какви условия.

Викан е в един лагер в националния тим от Ясен Петров за мачовете със Словакия, Русия и Франция в през юни 2021-а година, само че не записва минута. За младежите на България до 21 години има 10 мача и 2 гола.

Преди седмица от Химки пробваха да вземат Пиер Зебли от Локомотив (Пловдив). Разговорите на равнище клуб-клуб обаче не приключиха в посока подписване на договорка и по този начин тимът от Подмосковието се е насочил към Котев.
 Лъчезар Котев пред трансфер в Русия
Лъчезар Котев пред трансфер в Русия

Ще играе за Химки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР