Полусляп мъж блудствал с 4 момчета от дома за деца,

...
Полусляп мъж блудствал с 4 момчета от дома за деца,
Коментари Харесай

Гнусно! Полусляп педофил блудствал със сираци в София, плащал за „свирка” с банички

Полусляп мъж блудствал с 4 момчета от вкъщи за деца, лишени от наставнически грижи, „ Петко Славейков” в столичния жк „ Красна поляна”. Срещу Асен Стоянов е формирано досъдебно произвеждане, само че все пак той не е в ареста.

От Софийска районна прокуратура са обавили пред „ Телеграф”, че от началото на предходната година досега са формирани общо 72 каузи против 34 души за блудничество и обезчестяване на деца в столицата. Само 13 от педофилите, обаче, са арестувани под стража.

Останалите 21 са с разнообразни ограничения за неотклонение и се придвижват необезпокоявани по улици и градинки.

Разследващи обясниха, че Асен Стоянов оглавявал организация за незрящи. Мъжът живеел и работел в „ Красна поляна”, където е и въпросният дом. До ареста му в края на предходната година се стигнало след сигнал на някогашната директорка на дома, който към този момент е център от фамилен вид, в полицията.

4 момчета на по 13 години са дали показания пред проверяващи. Те обяснявали, че Асен им давал „ парички” против свирка. Стоянов давал на децата сред 10 и 20 лв. за услугата. Имало случаи, обаче, в които децата задоволявали извратения му нагон и против кафе или баничка.

Сираците били уверени да отидат в дома на Стоянов от друго момче, с което той имал връзка преди време. „ Искате ли да изкарате положителни пари”, офертирал домакинът малолетните си посетители.

От Министерство на вътрешните работи обясниха, че Стоянов е задържан и преди за същото закононарушение. Той даже е бил наказан на първа инстанция. Присъдата, обаче, била анулирана от въззивния съд, а в това време отминалостта изтекла и по този начин Стоянов излязъл чист от цялата работа.

Миналата година, обаче, отново бил изловен, а при започване на тази Софийски градски съд го пуска от ареста. Човекът имал хипертония и вдигал кръвно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР