Получаването на 1 милион абонати в YouTube е огромен крайъгълен

...
Получаването на 1 милион абонати в YouTube е огромен крайъгълен
Коментари Харесай

Колко плаща YouTube за 1 милион абонати?

Получаването на 1 милион клиенти в YouTube е голям крайъгълен камък и на процедура това постоянно значи, че основателят може да се устоя от платформата.

Създателите на наличие в YouTube печелят пари по доста способи, само че парите от рекламите, които се възпроизвеждат в техните видеоклипове, нормално съставляват огромна част от приходите им. Колко заплаща YouTube за 1 милион клиенти? Нейт О`Брайън, YouTuber с повече от 1 милион клиенти, завоюва $440 000 от платформата за една година. Той печели сред $14 600 и $54 600 на месец.

Друг YouTuber, влогърът Тифани Ма, разяснява пред, че е печелила до $11 500 на месец от реклами във видеоклиповете си.
 Снимка 625226
Източник:

За да стартират да печелят пари непосредствено от YouTube, основателите би трябвало да аплайват за Партньорската стратегия и да доближат предел от 500 клиенти, три обществени качвания през последните 90 дни и или 3000 часа гледане през миналата година, или 3 милиона гледания на къси видеоклипове в YouTube в миналите 90 дни. След като бъдат признати, основателите на наличие, отговарящи на изискванията, могат да печелят пари от функционалности като участие в канали, Суперчат, Супер стикери, Суперблагодарности и опцията да разпространяват своите артикули с Пазаруване в YouTube.
 Директорът на YouTube Сюзън Войчицки напуща поста си
Знаков управител в Гугъл напуща компанията

Под нейно управление платформата за видеосподеляне се промени извънредно доста

За да стартират да печелят пари от YouTube AdSense, основателите в програмата би трябвало да имат 1000 клиенти и 4000 часа гледане през последната година. За всеки 1000 проявления на реклами рекламодателите заплащат избрана ставка на YouTube. YouTube взема 45% от приходите, а основателят получава останалото.

Два основни индикатора за печелене на пари в YouTube са процентът на CPM, или какъв брой пари рекламодателите заплащат на YouTube за 1000 проявления на реклами, и процентът на RPM, или какъв брой доходи печели основателят за всеки 1000 гледания на видеоклип след изрязването на YouTube.

 YouTube ще се бори с дезинформацията
YouTube ще се бори с дезинформацията

Компанията е упреквана, че заобикаля инспекции на проблематичното наличие

Някои тематики, като персонални финанси и бизнес, могат да покачат рекламния % на влогърът посредством привличане на доходоносни рекламодатели. Но до момента в който начин на живот наличието на Ма прави по-малко пари, тя е усъвършенствала тактика за максимизиране на приходите си.

" За да оптимизирате в действителност аудиторията си, мисля, че потребителите на YouTube несъмнено би трябвало да слагат три до четири реклами във видеоклип ", счита Ма.
 Снимка 625227
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР