Полубратът на Юлиан Вучков - актьорът и режисьор Михаил Петров,

...
Полубратът на Юлиан Вучков - актьорът и режисьор Михаил Петров,
Коментари Харесай

Братът на проф. Вучков лапна 350 бона от апартамента му - slava.bg

Полубратът на Юлиан Вучков - артистът и режисьор Михаил Петров, е продал жилището на професора, който умря на 22 септември предходната година.

Жилището се намира в идеалния център на София, в непосредствена непосредственост до НДК и въпреки да е едвам 60 квадрата, е донесло на Петров положителни пари. Проверка на имотния пазар демонстрира, че двустайните жилища в региона вървят приблизително по 170 000 евро.

Разбира се, има и надалеч по-скъпи, които обаче са с изцяло ново обзавеждане. Сделката е осъществена тази година, като след нея новите притежатели са почнали огромен ремонт. Апартаментът имал потребност от съществено ободряване, по тази причина и на адреса към момента не живее никой.

Говори се, че новите притежатели са много заможни и нито цената на жилището, нито ремонтът ги тормозил финансово. Цялата сума от продажбата отишла право в джоба на Михаил Петров, който е единствения правоприемник на професора. Освен жилището, той наследи и спестяванията на Вучков, както и голямата му сбирка от книги, които беше решил да подари на Столичната библиотека.

След кончината на Вучков мнозина останаха сюрпризирани, че той не е написал наследство и по този начин, волно или несъзнателно, е оставил всичко на брат си. Известно е, че с Михаил Петров освен бяха в обтегнати връзки, само че професорът не пестеше квалификации по адрес на роднината си. Последната им среща на кафе е била толкоз от дълго време, че артистът даже не помни по кое време тъкмо е била. Откритата им омраза датира още от детските им години.

След като се разделя с бащата на Вучков, майка му си намира втори брачен партньор, от който в действителност е полубратът Михаил. Пастрокът обаче не се държал по никакъв начин добре с дребния Юлиан. Така в годините сред него и Михаил по този начин и не се открива същинска братска връзка. Професорът невендъж си позволяваше да клейми и актьорските способности на брат си, написа Галерия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР