Полският президент Анджей Дуда е дал положителен тест за коронавирус,

...
Полският президент Анджей Дуда е дал положителен тест за коронавирус,
Коментари Харесай

Полският президент даде положителен тест за коронавирус

Полският президент Анджей Дуда е дал позитивен тест за ковид, заяви през днешния ден началникът на канцеларията му Павел Шрот, представен от Франс прес.

" След случаи на заразяване в президентската канцелария и в обкръжението му президентът Анджей Дуда се подложи на тест за COVID-19 , който се оказа позитивен ", сподели в Туитър Шрот. Той посочи, че президентът няма " никакви съществени признаци ".
 
Polish President Andrzej Duda tests positive for Covid-19, isolating: aide
— AFP News Agency (@AFP)
Полският президент е с сложени три дози ваксина, усеща се добре и остава в изолираност, добави началникът на неговата канцелария.

В Полша през днешния ден бяха регистрирани 17 196 нови случая на COVID-19 и 632 умряли.

Страната с население от 38 милиона души има едно от най-ниските нива на имунизиране в Европа - към 63 % от пълнолетните поданици - и едно от най-високите равнища на смъртност, само че в същото време е въвела доста малко ограничаващи ограничения или отговорности що се отнася до имунизирането, отбелязва Агенция Франс Прес.

Здравният министър Адам Неджелски предизвести, че чака скок на случаите по-късно през януари, и сподели, че държавното управление се приготвя за вероятен " пагубен сюжет " .

" Подготвяме се за офанзивата на Омикрон ", добави той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР