Полша забранява от утре преките полети от 44 страни, сред

...
Полша забранява от утре преките полети от 44 страни, сред
Коментари Харесай

Полша забранява преките полети от 44 страни заради коронавируса

Полша не разрешава от на следващия ден директните полети от 44 страни, измежду които Испания, Израел и Румъния, с цел да предотврати разпространяването на ковид в страната, заяви през днешния ден държавното управление, представено от Ройтерс.

Съединени американски щати, Малта, Черна гора, Мексико, Бразилия, Аржентина и Индия също са в листата, само че локалните медии оповестяват, че Русия и Китай са изключени от него.

Решението бе предшествано от възобновяване на някои ограничавания в публичния живот в най-тежко засегнатите елементи на страната, като държавното управление се пробва да се оправи с разпространяването на ковид без да прибягва до най-строги ограничавания.

На поляците обаче им е позволено да летят от и до всяка страна, която желаят, в случай че изберат заобиколен полет през страни, които не са в листата, като да вземем за пример Германия.

Полша, чието население е 38 милиона души, публично е записала 67 922 инфектирани с Ковид-19 и над 2000 умряли от вируса. Днес бяха регистрирани 550 новозаразени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР