Половинката на Григор Димитров - Лолита Османова, oтпразнува рождения си

...
Половинката на Григор Димитров - Лолита Османова, oтпразнува рождения си
Коментари Харесай

Лолита отпразнува рождения си ден без Гришо

 Половинката на Григор Димитров - Лолита Османова, oтпразнува рождения си ден без него. Рускинята се радостни в напълно женска компания.

Красавицата навърши 28 години. На празненството й бяха няколко нейни близки приятелки. Една от тях беше брачната половинка на съветската звезда Даниил Медведев - Дария, писа. 

Празникът на половинката на Димитров стартира още от сутринта. Тя се видя с приятелките си в известно заведение в Монако. Последва воаяж с яхта, проведен от тях. Големият ваучър беше вечерта. Изцяло женската компания се забавлява в дискотека в Кан.

" Това беше необикновен рожден ден! Благодаря, мои девойки ", написа Лолита в обществените мрежи.

Самият Григор не беше видян на празненството на половинката си. Той отпадна от " Уимбълден " в четвъртък и не е ясно дали е съумял да се върне в Монако в точния момент за рождения й ден. За разлика от Лолита Димитров не употребява обществените мрежи, с цел да й честити празника.

Българинът не обича да демонстрира персоналния си живот там. Гришо няма нито една фотография с Османова в своите профили. Единствените им фрагменти дружно бяха качени от нея.

" Уимбълдън " бе и първият шампионат от Големия шлем, на който Лолита не поддържаше Григор от трибуните. Рускинята не пътува за Лондон, а избра да остане в Монако. Тя се отхвърли от визитата на Ocтpoвa, така кaтo e cepиoзнo пpитecнeнa oт yвeличeнитe cлyчaи нa кopoнaвиpyc там. B Aнглия в мoмeнтa въpлyвa дeлтa мyтaциятa, кoятo e изключитeлнo зapaзнa.

Не е ясно и дали хубавицата ще придружи Димитров на двата му идни шампионата. Той ще играе в Лос Кабос от 19 юли. Седмица по-късно ще е в Атланта. Любопитен факт е, че поради разразилата се пандемия от COVID-19 предходната година конкуренцията в Лос Кабос се организира виртуално.

Победителите в " мачовете " биваха избирани след онлайн гласоподаване. В хода на шампионата Димитров събра максимален фенски избор и по този метод стана първенец в спонтанния шампионат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР