Половинката на боксьора Кубрат Пулев певецата Андреа написа пост във

...
Половинката на боксьора Кубрат Пулев певецата Андреа написа пост във
Коментари Харесай

Андреа: Как е възможно човек, който сам си качва подобно видео, да твърди колко е наранен от него?

Половинката на боксьора Кубрат Пулев певецата Андреа написа пост във фейсбук, с който разяснява целувката на Кобрата с американската кореспондентка Джени Суши.

“Има дни, в които ми се желае да имам вълшебната пръчка на времето, с цел да предпочитам епохата в която желая да пребивавам. Последните дни си мисля за предишния век, който роди половата гражданска война, направи Мерилин Монро и Мадона икони на сексапила, и в който целувката беше акт на обич, другарство и пристрастеност, а не „ принудителен опит за полов тормоз “. Не желаех да приказвам по тематиката, тъй като за мен тя е по-скоро смешна, в сравнение с сериозна! Но не одобрявам, когато хората злоупотребяват.В изказване на “Vegas Sport Daily”, разбирам, че Jenny Sushe е станала жертва, и е засегната и шокирана! Как е допустимо човек, който самичък си качва сходно видео, да твърди какъв брой е засегнат от него?
За мен това е една смешка и по-скоро комична обстановка!

Иначе по отношение на сушито... Всички го обичаме, само че когато рибата е прясна, а оризът не е мощно преварен.”, написа Андреа в профила си във фейсбук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР