Половината от потребителите, които са се регистрирали в социалната мрежа

...
Половината от потребителите, които са се регистрирали в социалната мрежа
Коментари Харесай

Threads загуби половината от активните си потребители, но Зукърбърг възнамерява да ги върне

Половината от потребителите, които са се записали в обществената мрежа Threads, към този момент са спрели да употребяват приложението, а това накара Марк Зукърбърг да търси „ кукички “, с цел да ги върне назад.

Threads — приложението за текстови известия на Meta, основано, с цел да се конкурира с Twitter, който неотдавна стана X, загуби повече от половината от своите консуматори, сподели Зукърбърг в четвъртък. „ Естествено, в случай че имате регистрирани повече от 100 милиона души, би било отлично всички или най-малко половината от тях да останат “ — написа ръководителят на компанията.

Зукърбърг добави, че счита сходно потребителско приключване за обикновено и обстановката ще се усъвършенства, когато Threads добави нови функционалности. Приложението доближи 100 милиона консуматори единствено за пет дни от стартирането си, изпреварвайки растежа на ChatGPT. Досега обаче софтуерният колос се бореше да задържи по-голямата част от записаните консуматори.

Адам Мосери (Adam Mosseri), основен изпълнителен шеф на Instagram, сподели по-рано, че Threads работи върху внедряването на явни, само че сега изчезнали функционалности като трендови тематики, хаштагове, превод на различен език, обзор на лайковете и новинарската лента, която демонстрира единствено познатите и известни на потребителите изявления.

Крис Кокс (Chris Cox), основен продуктов шеф на Meta, сподели, че компанията също по този начин работи и върху „ кукички “, с цел да насърчи потребителите да се върнат към приложението. Сред тях са опциите за инспекция на значими тематики от страна на потребителите на Instagram. Това допуска още повече пресичания сред Threads и Instagram, което е значим фактор за бързия напредък на първия.

Threads беше пуснат единствено няколко дни откакто Илон Мъск вбеси доста консуматори на X, налагайки времеви ограничавания на туитовете. Добавянето на нови функционалности към Threads може да помогне на Meta да се възползва от спомагателното неодобрение на потребителите на X.

Спадът в потребителите на Threads, макар бързия му старт, акцентира компликацията да се задържи публика в лицето на жестоката конкуренция сред обществените платформи. Тъй като Threads внедрява нови функционалности и усилва ангажираността си с Instagram, значимо е да забележим дали приложението може да завоюва още веднъж вниманието на към този момент записаните консуматори.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР