Половината от най-големите летища във Великобритания може да пропуснат краен

...
Половината от най-големите летища във Великобритания може да пропуснат краен
Коментари Харесай

Летищата в Обединеното кралство предоставят актуална информация относно премахването на правилата за течности от 100 ml преди крайния срок за лятото

Половината от най-големите летища във Англия може да пропуснат краен период за унищожаване на правилото за течности от 100 ml в ръчния багаж.

Последно година държавното управление на Обединеното кралство разгласи, че всички огромни летища в Обединеното кралство ще би трябвало да конфигурират нови скенери до юни 2024 година, което ще разреши на пасажерите да носят до два литра течности в ръчния си багаж, без да се постанова да се придържат към съществуващите правила.

Понастоящем можете да приемате течности под 100 ml, само че те би трябвало да са в затваряща се найлонова торбичка, която не може да бъде по-голяма от 20 cm x 20 cm и не може да надвишава един литър. Струва си да се означи, че сте лимитирани до една найлонова торбичка на човек.

Крайният период през юни се оказва изключително сложен за съблюдаване за по-големите летища, които признаха, че ще пропуснат отчасти или изцяло крайния период. Ако са конфигурирани единствено някои скенери - само че не задоволително, с цел да обслужват всички пасажери на обещано летищ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР