Половината от гражданите на Обединеното кралство изразяват загриженост относно отмяната

...
Половината от гражданите на Обединеното кралство изразяват загриженост относно отмяната
Коментари Харесай

Половината британци са срещу премахването на ограниченията срещу COVID-19

Половината от жителите на Обединеното кралство показват угриженост по отношение на анулацията на против COVID-19, която би трябвало да бъде оповестена на 19 юли, така наречен Ден на свободата. Това демонстрира изследване на социологическата организация Opinium, представено от английския вестник The Guardian.

Лекари и учени приканиха премиера Борис Джонсън да се откаже от проектите за анулация на ограничаващи ограничения заради рисковете от нови варианти на ковид. На решението на държавното управление в Лондон се опълчиха политици от цялата страна, съобщи организация Фокус.

Кметът на Голям Манчестър Анди Бърнам предизвести, че Лондон взима „ неразумни решения “. Съгласно думите му, в подтекста на бързото повишаване на честотата на заболеваемост от ковид „ Денят на свободата може да се трансформира в Ден на паниката “ за голям брой хора в риск.
 Най-високото - четвъртото равнище на обществено разграничаване вкарват в Южна Корея Най-високото - четвъртото равнище на обществено разграничаване вкарват в Южна Корея
Най-високото - четвъртото равнище на обществено разграничаване беше въведено през днешния ден, 12-ти юли в столичния район на Република Корея, който вклю...

„ Правителството бърка, представяйки всичко, което се случва, като въпрос на чисто персонален избор. Това не е истина. Много хора в риск са принудени да употребяват публичен превоз и пазарят сами в питателните вериги. Ето за какво носенето на маски на тези места би трябвало да остане наложително “, увери Бърнам, добавяйки, че „ мощно предизвиква “ жителите на Голям Манчестър да продължат да носят защитни маски в публичния превоз.

Кметът на Лондон Садик Хан също се разгласи за продължение на носенето на маски във всички типове превоз и го назова най-лесната и безвредна мярка за битка с разпространяването на COVID-19. Освен това Хан сподели, че маските дават на лондончаните увереността да употребяват публичния превоз, което е „ жизненоважно за икономическото възобновяване “.

Нараства обаче загрижеността за проектите на държавното управление и измежду елементарните британци. Например, изследване на Opinium сподели, че 73% от жителите на Обединеното кралство имат вяра, че носенето на маски в публичния превоз би трябвало да остане наложително условие.

50% от интервюираните считат, че датата на премахването на по-голямата част от ограничаващите ограничения, 19 юли, би трябвало да бъде отсрочена. На собствен ред 31% от интервюираните поддържаха проектите на държавното управление. В същото време единствено 10% от британците са „ за “ анулация на рестриктивните мерки преди 19 юли.
 В Сингапур отчасти отстраняват рестриктивните мерки против ковид от през днешния ден В Сингапур отчасти отстраняват рестриктивните мерки против ковид от през днешния ден
От през днешния ден, 12-ти юли, управляващите в Сингапур отчасти отстраняват рестриктивните мерки против ковид, които бяха затегнати в средата на май пора...

Очаква се Джонсън и министърът на опазването на здравето Саджид Джавид да потвърдят проектите за преустановяване на общественото разграничаване, да отстранен рестриктивните мерки за събирането и да разрешат на всички компании да отворят още веднъж. В допълнение, държавното управление ще се отклони от рекомендацията за отдалечена работа, макар че предишния петък честотата на COVID-19 в Обединеното кралство доближи рекордно високо равнище от началото на февруари.

The Guardian напомня, че Националната здравна работа на Англия предизвести, че отводът от условието за носене на маски в лечебните заведения ще докара до увеличение на броя на случаите на инфектирани, в това число измежду медицинските служащи.

„ Всички се тормозим по какъв начин можем да подсигуряваме носенето на маски в лечебните заведения след 19 юли. Вече се сблъскваме със страхотни провокации при осъществяването на това условие и нямаме действителни средства да го използван “, сподели Сара-Джейн Марш, общоприет шеф на Фондацията на Националната здравна работа за дами и деца от Бирмингам.

На проектите за унищожаване на рестриктивните мерки се опълчи и Световната здравна организация (СЗО). Експертът по реакция на COVID-19 Мария Ван Керхове, без да посочва имена, дефинира за „ аморално, неетично и ненаучно “ решението „ да се разреши на ковид да се популяризира при липса на потвърдени дейности “, които „ избавят животи “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР