Положителна развръзка за българските спортни журналисти, които искат да отразят

...
Положителна развръзка за българските спортни журналисти, които искат да отразят
Коментари Харесай

Кралев обяви добрата новина за българските журналисти, които ще отразят големия мач на Кобрата

Положителна развръзка за българските спортни публицисти, които желаят да отразят конфликта за международната купа в тежка категория сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа в Лондон. Те ще бъдат позволени в " Арена Уембли ".

Това разгласи на стената си във " Фейсбък " министър Красен Кралев.

" Положените старания доведоха до триумф за българската страна в мениджърската борба на ползи и психовойната, която предшества това огромно събитие за родния спорт. Представителите на нашите медии първо получиха позволение от английското Министерство на спорта да участват на събитието, а откакто бяха сезирани всички управителни фактори в международния бокс на професионално равнище, както и Международната асоциация на спортните публицисти (AIPS), репортерите получиха разрешение и ще участват на срещата. За това повлия и инициираната от Кубрат Пулев среща сред него, юристът му Джон Уърт и управлението на Matchroom Boxing Limitid, на която българският боксьор се е застъпил за публицистите ни и е сложил ултиматум този проблем да бъде позволен в интерес на българските медии.

Надявам се, че в щаба на Кубрат не са повлияни от създалата се атмосфера и българският кандидат за международната купа ще покаже най-хубавото от себе си на кръга в британската столица ", написа той.
 Успех: Ще има български медии на конфликта сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев
Успех: Ще има български медии на Джошуа - Пулев

Забраната за конференцията през днешния ден и за кантара в петък обаче остава
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР