Полицията във Враца нанесе сериозен удар по търговията с контрабанден

...
Полицията във Враца нанесе сериозен удар по търговията с контрабанден
Коментари Харесай

Полицията във Враца удари нелегални търговци на тютюн

Полицията във Враца нанесе сериозен удар по търговията с контрабанден тютюн, откакто през вчерашния ден иззе над 20 кг тютюн без бандерол и над 10 000 цигари без платено мито, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи.
В хода на профилирана интервенция в ж.к. „ Дъбника “ са били тествани 3 търговски обекта и персонален апартамент на обвинен за незаконна търговия. Били са иззети 20.8 кг нарязан и приспособен за продажба тютюн, както и колосалното количество от 6 280 цигари без бандерол.
В дома на 43-годишния врачанин К.М., който бил тестван по време на акцията, са открити още 3 800 цигари без документ за платени данъци. За това нарушаване е формирано досъдебно произвеждане.
При траялата инспекция в търговски обект – склад за алкохол, благосъстоятелност на 40-годишния врачанин А.А., бил намчерен чувал с към 10 кг контрабанден тютюн. Очаква се притежателят да се снабди с АКТ от Митница Лом.
В друго помещение от същия склад е открит още един чувал с нарязан тютюн без бандерол, който тежал 9.6 кг. В кутии са открити още 1.2 кг контрабанден тютюн. Ченгетата разкрили и 2 480 къса цигари, пригодени за продажба.
Уведомени са чиновниците на Митница Лом и са формирани досъдебни производства за установените нарушавания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР