Полицията във Варна задържа 60-годишен, обявен за издирване и укриващ

...
Полицията във Варна задържа 60-годишен, обявен за издирване и укриващ
Коментари Харесай

Във Варна задържаха рецидивист, издирван от 8 години

Полицията във Варна задържа 60-годишен, разгласен за търсене и укриващ се в продължение на 8 години. Операцията е извършена този следобяд, след определяне на местонахождението на търсения, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в морската столица.

Мъжът е бил разгласен за търсене за потребностите на досъдебно произвеждане, водено в град Левски, както и по отношение на влезнала в действие присъда отнемане от независимост в размер на година и 10 месеца за осъществени закононарушения на територията на Раднево.

Мъжът е разгласен за общодържавно търсене и по отношение на влезнала в действие присъда отнемане от независимост в размер на 2 години и 6 месеца. Укривалият се търси и по водени против него досъдебни производства от Столична дирекция на вътрешните работи и РПУ-тата в Левски и Асеновград. А от 2020 година, когато е изтекла отминалостта на документите му за идентичност, не имал такива.

Задържаният е рецидивист - неведнъж е осъждан за обири, грабежи, незаконно лишаване на МПС, владеене на наркотични субстанции, измами и други от палитрата на закононарушенията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР