Полицията в Минеаполис обяви, че е арестувала над 10 души,

...
Полицията в Минеаполис обяви, че е арестувала над 10 души,
Коментари Харесай

Банда чернокожи в САЩ бият бял мъж – гледката е страшна

Полицията в Минеаполис разгласи, че е арестувала над 10 души, които били част от тайфа, нападаща и обираща пияни хора по улиците. В бандата имало и младежи на по 13-години, оповестява „ Дейли Мейл “. След като пребивали жертвите си, нарушителите им взимали мобилните телефони и всички скъпи предмети.

Беше оповестено и видео с едно от последните набези на групата, осъществено на 3 август на площад „ Таргет Фийлд “ в американския град. На него се вижда по какъв начин към 12 чернокожи младежи се доближават към двама мъже, които играят на зарове, седнали на тротоара. Един от тях се пробва да издърпа телефона на седналия бял мъж, който оказва опозиция. Тогава за него настава същински пъкъл. Цялата тайфа се изрежда да го удря, а някои от нападателите стоят в профил, подскачат щастливо и танцуват зверски танци. Някои се хвърлят върху него от въздуха, други го бият с верига или го шамаросват.

В един миг един самозабравил се престъпник яхва колело и минава през тялото на жертвата. Друг го удря със саксия. Биячите се нахвърлят като хиени върху мъжа и стартират да му дърпат облеклата, събуват му чорапите и панталоните, написа Блиц. Очевидно е удоволствието, с което дузината младежи издевателстват над жертвата си. След това те просто си потеглят от мястото, оставяйки жертвата си да се търкаля на земята по гащи. Когато полицията пристигнала, на мястото нямало никого.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР