Полицията в Колорадо е открила останките на 190 разлагащи се

...
Полицията в Колорадо е открила останките на 190 разлагащи се
Коментари Харесай

Откриха 190 разлагащи се трупа в погребален дом

Полицията в Колорадо е разкрила останките на 190 разлагащи се тела в " траурен дом " в дребното градче Пенроуз. Разплитането на случая стартира откакто управляващите получават недоволства за неприятна миризма, идваща от порутена постройка.

Оказва се, че там се обитава фиктивно погребалният дом „ Завръщане към природата ". Собствениците му Джон и Кари Халфорд дълго време не плащали сметките си към крематориум, който прекратил контракта си с тях преди съвсем година. Въпреки това, съпрузите траяли фиктивно погребалния си бизнес, а опечалените фамилии били лъгани, че умрелите им близки са кремирани.

Халфорд даже им връчвали урни с пепел, потвърждавайки, че тя е на покойниците.

Сега съпрузите се изправят пред съда с обвинявания, че са злоупотребявали с трупове, крали, прали пари и фалшифицирали документи.

Според откритите документи в постройката е имало тела на хора, умряли още през 2019 година. След като телата бяха изнесени от постройката в Пенроуз, управляващите стартират да работят върху идентифициране на останките благодарение на пръстови отпечатъци, зъболекарски досиета и ДНК.

Няколко фамилии, които са наемали погребалната организация, обявиха, че имат удостоверение от ФБР, че техни близки са измежду откритите тела, написа dariknews.

Семейство Холфорд бяха задържани в Оклахома, откакто се допуска, че са избягали от Колорадо, с цел да избегнат правосъдно гонене. И двамата са с почти 190 обвинявания за малтретиране на мъртвец, пет обвинявания за обири, четири обвинявания за пране на пари и над 50 - за имитация.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР