Полицията в Испания е задържала 11 души в Гранада, представяли

...
Полицията в Испания е задържала 11 души в Гранада, представяли
Коментари Харесай

Поредна измама в Испания: арестуваха фалшиви мениджъри, излъгали около 70 футболисти

Полицията в Испания е задържала 11 души в Гранада, представяли се за чиновници на две организации за набиране на футболисти, предава “Ел Паис ”. Въпросните мениджърски организации обаче са били подправени. Около 70 деца и по-големи от тях футболисти на възраст сред 16 и 23 години са били подмамени по тази скица, като множеството от тях са от Бразилия.

От мнимите организации са желали по 5000 евро в началото, последвано от 1500-1700 месечно. В подмяна на това мениджърите трябвало да уреждат присъединяване в мачове, на които щели да участват скаути на професионални тимове. Отделно били обещавани записване в локални учебни заведения и места за живеене.

Общо някои фамилии са плащали сред 5000 и 10 000 евро, само че в последна сметка никой от футболистите не е извлякъл изгода.

Сред арестуваните има двама учители и един юрист, които са взели участие във подправянето на документи. Всички задържани са били разпитани пред арбитър и пуснати на независимост под гаранция. Те са упрекнати в машинация и подкрепяне на незаконната имиграция.

Голяма част от излъганите са се завърнали по страните си.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР