Полицията в Бургас задържа млад мъж, ритал и нападал безпричинно

...
Полицията в Бургас задържа млад мъж, ритал и нападал безпричинно
Коментари Харесай

Задържаха мъж нападал и ритал жени по улиците на Бургас


Полицията в Бургас задържа млад мъж, ритал и нападал неоснователно дами в центъра на града. Арестуван е с помощта на видеокамерите на общината.
Снимка: btvnovinite.bg

На фрагменти, публикувани от общината, се вижда по какъв начин на основната пешеходна улица мъж внезапно свива и без причина стартира да рита жена, която се разхожда с другарка.

„ И ми нанесе удар в главата с пестник. При което се уплаших, пробвах се по някакъв метод да се защитя, което нямаше и по какъв начин се случи. Всички минаващи и близките - безусловно никой не реагира на дадената преживелица “, споделя пострадалата Стела Късева.
Снимка: btvnovinite.bg

„ Тя незабавно алармира дежурната стая. Излязохме извън, обаче не можахме да го видим… В Центъра за видеонаблюдение незабавно свалихме записите, видяхме кой е индивидът, снимахме и разпространихме фотографията “, споделя Веселин Василев, шеф на УКОРС-Бургас.
Снимка: btvnovinite.bg

Биячът е арестуван след към 2 часа. Оказва се, че не за първи път атакува инцидентни минувачи.

„ Шокиращо е чужд да ви нанесе удар в лице, изключително на жена. И деца е обиждал, плюе по улиците. Всеки би се изплашил “, разяснява Стела.

„ Да
Снимка: btvnovinite.bg
бъде настанен наложително за лекуване в Центъра за психологично здраве. Това се постанова в резултат на това, че има методичност при деянията, които безусловно неоснователно са свързани с храчене, боричкане или ритване на инцидентни жители “, споделя Цветелина Рандева, представител на ОД на МВР-Бургас.

До момента са открити три случая на нападнати от 30-годишния мъж дами.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР