Полицията в Бургас почете своя професионален празник 8 ноември с

...
Полицията в Бургас почете своя професионален празник 8 ноември с
Коментари Харесай

Бивши директори на ОДМВР-Бургас се събраха за празника на полицията

Полицията в Бургас уважи своя професионален празник 8 ноември с публична гала . По време на нея беше почетена паметта на починалите служители на реда по време на упражнение на служебния им дълг и бяха наградени униформени чиновници за служебни заслуги. 

Събитието бе почетено с наличие от регионалния шеф на Бургас Пламен Янев , зам.-кмета Йорданка Ананиева , зам.-командира на флотилия бойни и спомагателни кораби капитан първи сан Павлин Петков, административния началник на апелативна прокуратура-Бургас Любомир Петров , административния началник на Окръжа прокуратура-Бургас Георги Чинев , административния началник на Районна прокуратура Бургас Мария Маркова и шеф Регионална Дирекция Пожарна сигурност и отбрана на популацията комисар Николай Николаев .

Присъстваха и част от ръководителите на ОДМВР-Бургас през годините в лицето на Георги Пенев, Красимир Петров, Васил Едрев, Милен Димитров, Калоян Калоян и Аргир Бояджиев.

Директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Емил Павлов напомни, че дирекцията е измежду най-натоварените в страната, а миналата година въобще не е била лека за нея:

„ Бяхме изправени пред редица провокации – битка с битова престъпност, незаконна миграция, обезпечаване на летния туристически сезон, наводненията на територията на община Царево. С ясното схващане, че положителната ни работа не би била допустима без тях, желая да благодаря на всички полицейски чиновници, на институциите, на неправителствените организации, жителите, без чиято поддръжка нашата работа не би била толкоз сполучлива. Нека да не забравяме, че служител на реда не е просто специалност, а предопределение да служиш и да помагаш на хората “.

Паметта на починалите служители на реда бе почетена с едноминутно безмълвие и с поднасяне на венци и цветя пред паметника пред постройката на ОДМВР-Бургас.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР