Полицията установи мъж, който влачи пътен знак през центъра на

...
Полицията установи мъж, който влачи пътен знак през центъра на
Коментари Харесай

Мъж с пътен знак под мишница втрещи русенци СНИМКИ

Полицията откри мъж, който влачи пътен знак през центъра на Русе.

Видеоклип, показващ по какъв начин мъжът влачи железна тръба с сложени на нея два пътни знака през централната ул. "Александровска ", бе оповестен и популяризиран в интернет.

Действието се е развило измежду бял ден, само че за жалост, нито създателят на клипа, нито някой от жителите, станали очевидци, не е подал сигнал на тел. 112 или в поделение на Министерство на вътрешните работи.



Във връзка с оповестения запис полицията се самосезира и по случая бе стартирана работа от чиновници на Първо районно управление (на МВР). В резултата на това бе открит мъжа, а пътният знак открит и върнат на стопанина му – общинското знаково стопанство.

Криминалистите от Първо районно управление (на МВР) са изяснили, че мъжът /45 година от Русе, с медицински проблеми/ е намерил знакът паднал в региона на ул. "Ниш " в Русе, след което от там го е влачил, преминавайки около Пантеона, през централната ул. "Александровска " и го е оставил на земята пред адрес на ул. "Духовно Възраждане ", несмущаван от никого през целия път.

Тръбата с поставените на нея два пътни знака Б1 “Пропусни движещите се по пътя с предимство” и Г2 „ Движение единствено надясно след знака “ са открити на посочения адрес.

Днес пътното оборудване бе върнато на знаковото стопанство при Община – Русе.

Случаят е документиран по съответния ред в Първо районно управление (на МВР), води се кореспонденция, която ще бъде докладване по подготвеност в прокуратурата.

От полицията молят към жителите, при сходни обстановки, както и при забелязване на нарушавания и осъществявани закононарушения, при пораждане на произшествия или катастрофи, да не стават безучастни очевидци, а да алармират навреме способените органи.

Понякога едно позвъняване може да избави човешки живот, би икономисало непотребното консумиране на публичните запаси, които са разноски за всеки поданик, а също би подкрепило работата на органите на реда, на локалната администрация и т.н.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР