Комисията по транспорт към Столичния общински съвет поиска кметът Васил

...
Комисията по транспорт към Столичния общински съвет поиска кметът Васил
Коментари Харесай

Транспортната комисия в СОС иска да сложи край на реорганизацията на движението по Витоша и Патриарха

Комисията по превоз към Столичния общински съвет изиска кметът Васил Терзиев да не продължава с по булевардите " Патриарх Евтимий ", бул. " Витоша " и ул. " Проф. Ф. Нансен ", оповестява Нова телевизия.

Дискусиите по проблема продължиха близо четири часа. Заместник-кметът по превоз Илиян Павлов посочи, че има потребност от смяна в придвижването. По думите му бул. " Патриарх Евтимий " е употребен съвсем на 100% от колите.

Общинските съветници обаче бяха сериозни към групата на ПП-ДБ-СС и администрацията в Столична община. Те опазиха тезата, че този парадокс с реорганизацията на придвижването би трябвало да спре.

Според районният кмет на " Средец " Трайчо Трайков планът е задвижен, като била скрита информация, както от обществеността, по този начин и от общинските съветници. Той прикани дейностите по реорганизацията да бъдат прекратени, до момента в който не се създадат цялостни разбори на резултатите от смяната и те не бъдат съгласувани с живущите в региона.

Председателят на транспортната комисия Иван Таков изиска общинските съветници да получат цялата документи към решението. Транспортната комисия обаче не може да задължи градоначалника Васил Терзиев да спре плана. Според Таков откакто нямало консенсус, плана не би следвало той да не се извършва.
 Расте недоволството против реорганизацията на придвижването по столичния бул.
Расте недоволството против реорганизацията на придвижването по столичния бул. " Патриарх Евтимий "

От Общината пък настояват, че всички претенции на живущите са взети под внимание
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР