Полицията продължава да издирва трима души - Кирил, Красимир и

...
Полицията продължава да издирва трима души - Кирил, Красимир и
Коментари Харесай

МВР с горещ призив! Пусна ПЪРВИ СНИМКИ на обирджиите на взривения банкомат

Полицията продължава да търси трима души - Кирил, Красимир и Тодор, обвинени за част от грабежите на банкомати през последните месеци в София.

Извършват се процесуално-следствени дейности на територията на няколко области, Перник и Кюстендил. Издирват се три лица. Едно е арестувано. Все още се претърсва региона и се правят огледи по места. Намерени са материални доказателства и групата за огледи отива и изземва въпросните материални доказателства, заяви шефът на полицията в Кюстендил Елиан Стамболийски, представен от БНР.

 izd - T.Б
 izd - К.И.

 izd - K.M.

Един е арестуван досега по случая. В полицията в Перник са били отведени и няколко души от града, само че все още няма информация те да са свързани с грабежите на банкомати. Снощи в Сапарева баня беше взривен следващият банкомат.

Умоляват се жителите, които имат информация за търсените, да алармират на тел. 112 или в най-близкото районно ръководство. Анонимността им е обезпечена.

Припомняме, че в cpядa cpeщy чeтвъpтъĸ пpeз нoщтa в Caпapeвa бaня e извъpшeн пopeдeн oбиp. Toй ce cлyчвa пo-мaлĸo oт 24 чaca cлeд пocлeдния пoдoбeн cлyчaй. Toзи път oбaчe пoлициятa бъpзo влизa пo cлeдитe нa ĸpaдцитe. По информация на БНР, джипът, с който четиримата мъже са се придвижвали, е бил краден. Крадени са и неговите номера. Те са били откраднати от лек автомобил в София на 25 октомври. Тримата търсени мъже са престъпно проявени. Те са с десетки регистрации за грабежи и обири, само че все още от Министерство на вътрешните работи резервират тяхната идентичност в загадка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР