Полицията излезе с подробности за блъснатия колоездач в Мездра, за

...
Полицията излезе с подробности за блъснатия колоездач в Мездра, за
Коментари Харесай

МВР излезе с подробности за блъснатия колоездач в Мездра

Полицията излезе с детайлности за блъснатия колоездач в Мездра, за който организация BulNews заяви още през вчерашния ден.
Инцидентът е станал към 12 часа на кръстовището на ул. „ Любен Каравелов “ и бул. „ Александър Стамболийски “. Минути по-късно, в районното ръководство в железничарския град е постъпил сигнал за произшествието. Когато пристигнали на мястото, униформените открили, че лек автомобил "Фиат Пунто " не е спрял на знак "СТОП " и е лишил преимуществото на 45-годишния В.Х., гражданин на града. Колоездачът не съумял да реагира и се блъснал в дясната задна врата на колата.
Возилото е управлявала 29-годишната Г.Г. от Мездра. Полицаите създали проба за приложимост на алкохол на дамата, която се оказала негативна.
Пострадалият не е бил в положение за проба с техническо средство на мястото на случая, заради което на същия е бил публикуван ваучър за здравно проучване. Той е бил превозен в болничното заведение във Враца, където му е оказана помощ и е бил прегледан. Медиците открили, че мъжът е с фрактури на 4 ребра.
Блъснатият е настанен в хирургичното поделение на болничното заведение, без заплаха за живота.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР