Полицията е започнала проверка на последното отчетно-изборно събрание на Съюза

...
Полицията е започнала проверка на последното отчетно-изборно събрание на Съюза
Коментари Харесай

Полицията прояви интерес към Съюза на българските журналисти

Полицията е почнала инспекция на последното отчетно-изборно заседание на Съюза на българските публицисти след постъпил сигнал от пратеник, че се готви продажба на парцелите на организацията. Информацията бе обявена първо от журналистката Анна Заркова.

" Пратиха полиция в Съюза на българските публицисти. Щяла да ревизира журналистическото общо заседание, което се състоя преди няколко дни. Това е неприятна вест за българската народна власт, несъмнено. Но е добра за съюза на публицистите. Щом го преследват с полиция, значи е жив! ", разгласи Заркова.

Тя изяснява, че Съюз на българските журналисти е бил в кома, само че се е размърдал в последно време и към този момент го бият.

" Следователно го има, някому пречи, а на мнозина е необходим. То същото важи за публицистиката. Нищо, че огромна част от нея спи или кълве в този момент в кокошарника при мисирките ".

Пред Mediapool източници от прокуратурата обясниха, че никой никого не бие. Държавното обвиняване няма никакво присъединяване в инспекция на Съюз на българските журналисти и не е имало акция. Преди 10 дни един служител на реда е имал диалог с шефката на съюза Снежана Тодорова поради сигнал, подаден от член на съюза.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР