Полицията е задържала двама мъже след разкритието на убийството на

...
Полицията е задържала двама мъже след разкритието на убийството на
Коментари Харесай

Още два ареста са извършени след убийството на Пейо Пеев - и двамата мъже са освободени

Полицията е задържала двама мъже след разкритието на убийството на 44-годишния Пейо Пеев.

И двамата обаче са освободени и няма повдигнати обвинявания.

Един от тях е някогашният народен представител от Политическа партия Велико Минков - индивидът, който претендира за бащинство на второто дете на Габриела Славова. Тя бе упрекната за гибелта на Пеев дружно със своята майка Красимира Трифонова.

Минков е прекарал нощта против събота в ареста, оповестява bTV, само че е пуснат на независимост след разпит и удостоверение за алибито му в интервала на тежкото закононарушение.

Вторият мъж, който е арестуван краткотрайно от Министерство на вътрешните работи и към този момент е на независимост, е комшия на Красимира Трифонова.

Полицията има данни, че той е прекарал часовете след убийството с нея. Все още обаче няма данни за вероятно негово присъединяване в незаконната активност, за която някогашният консул на България в Тайланд е упрекната.

Според неофициална информация на bTV, този мъж имал интимни връзки с Трифонова. Самият той отхвърли да беседва с журналистка на малкия екран пред жилището си.

Главният серкетар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев анонсира, че е допустимо да има други забъркани хора в убийството, които да са употребявани от двете дами за прикриване на следи.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР