Полицейски екипи предотвратиха разрастването на масово сбиване. Около 17:55 часа

...
Полицейски екипи предотвратиха разрастването на масово сбиване. Около 17:55 часа
Коментари Харесай

Масов бой в Софийско: Мъж удари няколко души с брадва

Полицейски екипи предотвратиха разрастването на всеобщо сборичкване. Около 17:55 часа на 15 май в Районно управление-Етрополе постъпил сигнал за всеобщ пердах в центъра на село Малки Искър.

С оглед навреме преодоляване на обстановката и недопускане ескалация на напрежението на място незабавно били изпратени няколко полицейски екипа, включително и от Районно управление-Правец. След бързото преустановяване на свадата е арестуван престъпно проявен и осъждан мъж от село Джурово.

По първични данни 33-годишният основател на сбиването нанесъл удари с пестник по главата на собствен престъпно проявен и осъждан съселянин, блъснал с секира по ръката различен престъпно проявен и осъждан мъж от същото село, след това спрял мотопед, ръководен от гражданин на Етрополе и блъснал с глава лидера в горната челюст, след което го подгонил с брадвата.

Мъжът изоставил мотопеда и у спял да избяга. В хода на следствието е открито, че в сбиването е взел участие и родственик на арестувания, избягал от мястото на спора преди идването на униформените.

След обзор и оказана здравна помощ всички потърпевши са освободени за домашно лекуване. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Действията по следствието не престават под наблюдението на прокуратурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР