Полицай в Хонконг простреля маскиран протестиращ в гърдите. При друг

...
Полицай в Хонконг простреля маскиран протестиращ в гърдите. При друг
Коментари Харесай

Полицай простреля демонстрант в Хонконг

Полицай в Хонконг простреля маскиран протестиращ в гърдите. При различен случай мъж е бил разпален от продемократични стачкуващи.

Двата случая дават нов подтик на митингите, изразвящи яростта на жителите към властта. Тълпите още веднъж са по улиците, с цел да блокират пътища и да нанасят обиди на офицерите.

Инцидентът с простреляния протестиращ беше излъчен онлайн във „ Фейсбук”. Кадри демонстрират по какъв начин полицейски чиновник изважда револвера си и стреля по невъоръжен човек, до момента в който се пробва да задържи различен маскиран стачкуващ.

Секунди по-късно проехтяха още два изстрела.

И двамата протестиращи бяха арестувани от чиновници на реда. Единият от протреляните беше в схващане и извика името си към репортерите, до момента в който му слагаха белезници.

Полицията в Хонконг съобщи, че един човек е бил ударен от патрон. Болничните управляващи потвърдиха постъпването на 21-годишен мъж с огнестрелна рана.

На други фрагменти се вижда по какъв начин мъж в зелена тениска спори с хора на пешеходен мост. След това маскиран, облечен в черно, хвърля течност върху мъжа и го възпламенява.

„ При най-шокиращия случай участници в безредиците изляха запалима течност върху човек и го подпалиха ", съобщи представителят на полицията Джон Це.

Мъжът е признат в болница в сериозно положение.

Според служителите на реда жертвата се е опитвала да прогони протестиращите, след което „ той е бил пребит и подпален”, добави Це.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР