Полицай на всеки километър ще има по пловдивските пътища заради

...
Полицай на всеки километър ще има по пловдивските пътища заради
Коментари Харесай

Шофьорите да внимават! Полицаи на всеки километър по пловдив...

Полицай на всеки километър ще има по пловдивските пътища поради празничните дни и предстоящото, въпреки и в по-ниска степен, преселение на народите.

Контрол ще се упражнява всекидневно, а органите на реда ще наблюдават най-много за превишена скорост, наложителната застраховка " Гражданска отговорност " и шофиране под въздействие на алкохол и опиати, оповестиха от ОДМВР-Пловдив.

Екипи на полицията ще има на главните пътни артерии в региона, като обичайно най-натоварен се чака да бъде трафикът на изходите на регионалния град. Полицейски патрули ще бъдат в подготвеност да подкрепят придвижването при нужда. На 1, 2, 3 и 6 май ще бъдат извършени профилирани полицейски интервенции „ Алкохол, опиати и недееспособност “, като се включат териториите на дребните обитаеми места, курортните селища и комплекси и пътищата сред тях.

По информация на пътната организация на 1, 2 и 6 май се стопират взривните работи по пътя към Кръстова гора в региона на Югово - Лъки, където остава спазването на ограничаването от 30 км/ч. Камерите за засичане на скорост също излизат на Автомагистрала " Тракия " и по първокласните пътища.

Засилено полицейско наличие ще има също към храмовете и манастирите, като униформените ще наблюдават за запазване на публичния ред и съблюдаване на въведените противоепидемични ограничения, а на дежурещите са обезпечени самостоятелни средства за отбрана, като маски, ръкавици и дезинфектанти.

Дежурни служители на реда ще има в регионите на жп гари и автогари, поради интензивното напредване на пасажери. Засилен ще бъде и контролът на коли, осъществяващи активност по инкасо в търговски вериги и обекти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР