Полицаите Красимир Ангелов и Костадин Симитчиев от Районното управление в

...
Полицаите Красимир Ангелов и Костадин Симитчиев от Районното управление в
Коментари Харесай

Семейство с пеленаче почука на РПУ-то в Кърджали за помощ и последва нещо невероятно

Полицаите Красимир Ангелов и Костадин Симитчиев от Районното ръководство в Кърджали преди дни са потърсени за помощ от семейство с бебе в неволя, оповестява bTV.
„ Жената трепереше и обясниха, че са били наети от фермер да гледат животни. Били са при него към 4 дни, при което фермерът им споделил, че няма повече потребност от тях и с автомобила ги е докарал до автогарата в град Кърджали, при което те с запитване са стигнали до РУ-Кърджали”, споделя служител на реда Ангелов.
Хората просто желали да пренощуват някъде, тъй като детето е доста малко. Нямали никакви пари или телефон, по който да се обадят на близки.

Снимка: bTV
Полицаите събират пари, наемат хотел на фамилията, купуват им храна и им дават джобни. „ Като видях пеленачето, просто не се замислих”, признава Симитчиев.
Два дни по-късно фамилията към този момент е в родното си село Обнова. Не помнят името на фермера, който ги е изгонил, само че лицата на служителите на реда, помогнали им в тежък миг, няма да не помнят. Пожелават живот и здраве на двамата униформени и на фамилиите им.
Сега фамилията си търси ново прехранване и се надява идващият шеф да е правилен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР