Полицаи са предотвратили разрастване на скандал между две фамилии в

...
Полицаи са предотвратили разрастване на скандал между две фамилии в
Коментари Харесай

Две фамилии се гърмяха и замерваха с камъни при масово меле в с. Христо Даново

Полицаи са предотвратили разгръщане на скандал сред две семейства в село Христо Даново, Община Карлово. 23-годишен участник в случая е арестуван за пукотевица с нелегално оръжие. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Скарване сред 43-годишен представител на едното семейство и двама от другото, на 34 и 28 години, зародило пред магазин към 18.00 часа. Скоро се намесили и техни съселяни, които почнали да се замерват взаимно с камъни и стъклени бутилки. По време на спора 23-годишен локален гражданин създал изстрели с нелегално притежавана ловна пушка против групата на съперниците си. След подадения сигнал на телефон 112 на място незабавно били изпратени служители на реда от РУ-Карлово. В резултат на бързите им дейности разрастването на всеобщото сборичкване било предотвратено, без да има съществени последствия.

В болница за прегледи са постъпили 14 участници, които получили повърхностни рани вследствие на изстреляните ловни сачми. Медицинска помощ е оказана и на мъж, ударен по главата с камък. По данни на лекарите, никой от потърпевшите не е с заплаха за живота. С протокол за непринудено предаване противозаконното оръжие е конфискувано. 23-годишният юноша е арестуван за период до 24 часа. С предписание на Районна прокуратура-Карлово по случая е формирано досъдебно произвеждане, работата продължава проверяващ служител на реда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР