Полицаи от Кюстендил и Дупница щурмуваха вчера около 15. 30

...
Полицаи от Кюстендил и Дупница щурмуваха вчера около 15. 30
Коментари Харесай

Полицаи щурмуваха апартамента на Бахамата

Полицаи от Кюстендил и Дупница щурмуваха през вчерашния ден към 15. 30 часа жилището на небезизвестния Васил Петров-- Бахамата. Два екипа ченгета нахлуха в кооперацията на ул. " Акациите " в Благоевград, заяви Struma. com.

С прокурорско разпореждане за обиск, служителите на реда нахълтали в жилището му. Благоевградски служители на реда също имаше на мястото, с цел да окажат подпомагане на сътрудниците си от Дупница и Кюстендил.

Според осведомени цивилните са търсили опиати, оръжие и пари в дома на Бахамата, само че за какво прокуратурата е разпоредила обиск по този начин и не се обясни. По късно стана ясно, че взлом е имало във всички парцели на Бахамата, като е почнал от къщите му в Дупница.

Соченият за лихвар и наркобарон Бахамата не един път е бил обект на полицейски и прокурорски инспекции. Местни служители на реда настояват, че обиските от през вчерашния ден са във връзка следствието на крупния грабеж на магазин " Аполон " на търговеца Иво Павлов. Търсели Бахамата за определяне на съпричастност към кражбата на към 700 000 лв. от вкъщи на Павлов.

Репортерска инспекция откри, че в парцелите на Бахамата не е открито нищо, уличаващо го в закононарушение, само че все пак той е заведен за разпит.

В предишното Бахамата бе обвързван с огромна част от дейния кримиконтингент в Благоевград. Сочеха го като лихвар №1 в регионалния център. В последните няколко години обаче нищо не се е чуло за него. Синът му, студент в АУБ, е добре прочут в Благоевград.

Кара супер първокласно Бентли и прави усещане. Бахамата поддържа висок стандарт на живот, споделят, че спечелил милиони от лотария в Испания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР