Политологът и бивш лидер на Младежката организация на СДС Калоян

...
Политологът и бивш лидер на Младежката организация на СДС Калоян
Коментари Харесай

Бивш кадър на СДС оглави кабинета на Румен Радев

Политологът и някогашен водач на Младежката организация на Съюз на демократичните сили Калоян Методиев е новият шеф на кабинета на президента Румен Радев, оповестиха от прессекретариата на президента. Методиев ще размени на поста Иво Христов, който стана европейски народен представител.

Калоян Методиев е роден на 24 април 1976 година в град София. През 1994 година приключва 133 СОУ „ Ал. С. Пушкин “ с филантропичен профил и съветски език. През 2001 година се дипломира като магистър по политология в Софийския университет " Св. Климент Охридски “, където специализира Външна политика и Национална сигурност.

Доктор по политология. Автор на монографиите " Поколения и възраст в политиката. Българският преход “ (2012) и “Западните Балкани и България (политика, дипломация, сигурност) “ (2016).

Автор на стотици публикации и изявленията на политическа и обществена тема. Има научни изявления на британски, сръбски, хърватски и албански език. От 2010 до 2019 година е хоноруван учител в катедра " Политология “ на Софийския университет.

От 2012 до 2017 година е помощник в ЮЗУ " Неофит Рилски “, където води курсове по Политически маркетинг, Институции на актуалната страна, Политически партии, Имиграционни политики, Съвременна политическа история на Балканите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР