Политиците и първите мъже в държавата отправиха своите пожелания към

...
Политиците и първите мъже в държавата отправиха своите пожелания към
Коментари Харесай

Какво пожелаха политиците на народа за днешния празник?

Политиците и първите мъже в страната насочиха своите пожелания към българите за светлия празник Възкресение Христово .

Президентът  Румен Радев  посочи, че за всеки Възкресението е персонално преживяване, което възражда духа и носи вяра за повече светлина в мислите и делата ни. „ За нашия народ отбелязването на Възкресението единява традициите на рода и полезностите на вярата. В този ярък за православната религия ден поисквам здраве, мир и благоденствие във всеки български дом “, написа той във Фейсбук.



Премиерът в оставка  Бойко Борисов  заяви, че Христовото Възкресение е най-великото събитие в историята на християнството и пожела Божията берекет донесе в домовете ни здраве и мир, а мъдростта ни води във всяко наше решение. В посланието си той загатна и тежката минала година в условия на пандемия, като уточни, че няма компликация, която българите да не могат да преодолеят. Борисов не пропусна и икономическата и политическата рецесия. „ Ако не се вразумим, ще платим висока цена за политическите случки “, разяснява той.



Мая Манолова  от „ Изправи се! Мутри вън! “ разгласява фотоси със своя внук и обичайна за Великден битка с боядисания яйца. „ Да си пожелаем на днешния ден да възродим силата си и със мъжество да се надигнем против неправдите в живота ни “, написа тя.



В този най-светъл ден на великата победа на живота кметът на София  Йорданка Фандъкова  пожела от сърце здраве, наслада и благополучие. „ С любов и самообладание да търсим истината; да не оставяме да ни подвеждат и водят многословията на егоизма и злобата на деня; да утвърждаваме положителното с мъдрост и светли да бъдат дните и делата ни “, написа тя.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР