Политиката на Киро и Асен ще доведе до фалита през

...
Политиката на Киро и Асен ще доведе до фалита през
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Етъра: Ако политиката на Петков и Василев остане, чакайте през март да дойде МВФ и да поеме финансите ни

Политиката на Киро и Асен ще докара до банкрута през 1997 година, идващото правитество майка му жална. Ето Брутният вътрешен продукт е единствено 2 %. 800 млн. лв. предходната седмица взе и " Булгаргаз ". Станахме страна на задълженията (показва графиките с инфлацията). 12 година ние това не го позволихме. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при посещаване в етнографския комплекс " Етъра " край Габрово.

Ако ние управляваме, тунелът под Шипка ще стане, тъй като е геостратегически план. Ам " Хемус " е наложителна. Никой от вас не разбра къде отидоха другите 9 милиарда дълг. И нови 5 милиарда ще се теглят. Когато върнем тези над 20 милиарда заеми, тогава ще може да се приказва за развиване. Това са ни предизвикали тези двамата, в случай че желаете гласувайте отново за тях. Ако тази политика остане, от март нататък чакам МВФ да пристигна и да ръководи финансите. Така не се ръководи. Див популизъм, възмути се някогашният министър председател. 
 
 
Лично аз не съм оптимист за нищо, което ще се случи с България. Единственото оптимистично е да сме живи и здрави, Господ да ни пази. Това, което предизвикаха Киро и Асен на страната е мъчно да с епоправи, може да стане единствено с големите старания на всички България. 
 
Кирил Ананиев сподели, че Асен Василев е най-некадърният финансов министър за годините на прехода. През цялото време имаше цялостна неистина, включително и за този заям, който е на висока цена. Нашите сътрудници от Европейски Съюз направиха при започване на годината доста по-ефективни излъчвания - Асен Василев се оправдаваше с войната в Украйна. 
 
Бойко Борисов сподели, че предходното ръководство е провело хакерска атака в пощите, с цел да се забави изплащането на пенсиите, тъй като нямаше пари. Вие представяте ли си за интернационалните пазари България какво е - една кървяща страна, която интернационалните хиени я награбиха незабавно. По наше време ни даваха пари с негативна рента. Давали на пенсинорите - но би трябвало да се изкарат тези пари, акцентира водачът на ГЕРБ.
 
Кирил Ананиев добави, че по време на държавните управления на Борисов постоянно е имало невисок недостиг, а в този момент те ще теглят 15 милиарда за години напред, без да се вършат каквито и да е вложения. Ние сме теглили заеми, добави той, само че нулеви лихви и сме ги употребили за вложения, за строителство, а не за настоящи разноски. 
 
В момента, в случай че народът има инстинкт би трябвало да осъзнае, че му се е случило нещо доста неприятно и да изиска от политиците стратегия за възобновяване. От всички политици, добави Борисов. Не свинско със зеле, тези и тавичката ще дадат на скраб, не да сготвят нещо в нея, съобщи Борисов.  
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР