Политиката е колективно дело, в нея участват много хора. Не

...
Политиката е колективно дело, в нея участват много хора. Не
Коментари Харесай

Политолог: Едва ли Алексей Петров има някаква силна роля в настощето правителство

„ Политиката е групово дело, в нея вземат участие доста хора. Не мисля, че има високо присъединяване и мощна роля на Алексей Петров в актуалното държавно управление “.

Това съобщи политологът Теодор Славев в изявление за радио „ Фокус “. Според него парламентьорството сред две огромни политически сили за състяването на постоянен кабинет не е по силите на нито един обособен човек. По думите му лепилото на обединението сред ГЕРБ-СДС и ПП-Д е геополитическата обстановка , в която България се намира.

Той разяснява и думите на някогашният вътрешен министър Иван Демерджиев , който първи съобщи в медийното пространство, че Алексей Петров по някакъв метод има присъединяване в сформирането на „ сглобката “ . Според Теодор Славев в тази ситуация става дума за политическа реторика, която доста евентуално е подбудена от упоритостите на Демерджиев да се яви на идните локални избори като кандидат-кмет на Пловдив.

Политологът изрази мнение, че убийството на Алексей Петров в последна сметка н яма да разклати държавното управление , защото сега то работи въз основата на общи ползи и ще го прави, до момента в който „ лепилото на обединението не стартира да изсъхва “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР