Политическият затворник и явен противник на Владимир Путин, Алексей Навални,

...
Политическият затворник и явен противник на Владимир Путин, Алексей Навални,
Коментари Харесай

Отново отказаха свиждане на Навални

Политическият пандизчия и очевиден съперник на Владимир Путин, Алексей Навални, продължава да получава нови санкции и да се изкачва в йерархията на затворник-нарушител.

Това заяви самият той в обществените мрежи.

Навални описа през какви санкции минава в пандиза. Най-често е затварян в изолирана килия с разнородни съпътстващи ограничавания. Преди няколко дни са му съобщили, че би трябвало да се срещне с така наречен Съвет на възпитателите, който се състои от петима мъже и " русокоска със 7-сантиметров червен маникюр ".

" Беше ме боязън да се доближа до нея, за всеки случай ", написа опозиционерът.

Съветът определил Навални да бъде изместен от отделението на тежките извършители на реда в колонията в килия от " вида камера ".

Целта на преместването е да не му бъде разрешено рандеву с околните му. Откакто е в колонията така наречен дълги свиждания са били отлагани поради вменяваните му нарушавания, само че управлението на колонията наподобява е изразходило опциите за отсрочване.

Навални не е виждал никого от околните си към този момент съвсем година. По проект е било планувано жена му и едно от децата му да го посетят след четири дни, само че в този момент пандизчията е с ново наказване, което не разрешава всевъзможни свиждания.

Визитата му е отказана в последния миг.

" Майка ми и татко ми към този момент си бяха приготвили багажа, някои от децата щяха да дойдат, както и Юлия. ", съобщи Навалник.

" Е, добре, ще го приема метафизичен. Правят го, с цел да ме принудят да млъкна. Тогава каква е първата ми работа? - Правилно, да не се опасявам и да не мълча. Призовам всички за същото. Агитирайте против войната, Путин и " Единна Русия ". Прегръщам ви ", добави опозиционерът.

През март 2021 година Алексей Навали беше наказан на 9 години затвор за машинация. 46-годишният критик на Кремъл беше задържан през януари 2021 година при завръщането си от Германия, където се възстановяваше от тежко отравяне, за което опозиционерът намерено упрекна съветските управляващи.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР