Окей, заглавието е там, за да привлече внимание, но кое

...
Окей, заглавието е там, за да привлече внимание, но кое
Коментари Харесай

Ергенът - защото обичаме да унижаваме жени 

Окей, заглавието е там, с цел да притегли внимание, само че кое не е по този начин? Нима 26 дами, българки, не бяха унижавани в продължение на няколко месеца? И от нас феновете, само че най-много от продуценти и цяла медия. То май това е и задачата на риалити форматите - да ги гледаш, с цел да си кажеш " пф, има и по-зле от мен ". Но този път като че ли бе по-различно, тъй като остана едно неразбиране у фена допустимо ли е това да се случи. Е, очевидно е допустимо. Любовно риалити без обич.

Не бива да считаме, че това предаване има представителна извадка нито за мъжете, нито за дамите у нас. Защото това би било по-страшно даже от финала на предаването. Но въпреки всичко погледите на девойките в края на формата провокираха у мен страдание. Защото особено тези двете бяха най-силните и най-изявените в целия сезон. Те бяха мощни, гласовити, умееха да се пазят, даже когато изглеждаха нелепи в това. И справедливо стигнаха до там, където бяха.

Хубава е смешката, която върви, че в " Хелс Кичън " имаше повече обич, а в " Ергенът " лайт претекстът беше телешко варено. Може би " рецептата " на продуцента не сработи. Продават го за сантиментално риалити. Pardon my french, само че в случай че беше показано за " недоебано риалити " щях да съм удовлетворен от сезона. Романтика нямаше - красиви дрон фрагменти на Гърция с един космат мъж, който не пуска чашката и раздава 130 целувки на непознати и някой от тях напряко отблъскващи дами.

Това беше третият сезон, чака се четвърти, защото промото за кастинг потегли още по време на настоящето лъчение. Не знам по какъв начин има жена, която би взела участие там, с цел да откри любовта. Вече. Защото три години там обич нямаше. Не знам кой има вяра, че Евгени е с Валерия. И че в миналото е бил.

Със сигурност фенът има право да е гневен. Неделя Щонова пред Дара? Фарс на края на " Ергена ". С други думи - феновете не получиха, нищо от това, което са очаквали. Телевизията получи това, което желае - да се приказва за неин формат. Но в случай че се погледнат резултатите на " Ергена ", ще се разбере, че неприятна реклама има. 26,7% дял от гледащите телевизия сега за финала на " Ергенът " (един от върховите резултати за сезона), 38,72% за финала на " Хелс Кичън " ( " Нова " има над 30% дял цялостен сезон). Нова телевизия продължава да е на върха и да върви ловко по ръба без да прекрачва границата. Може би Гатьо, в случай че беше в " Ергенът ", всичко щеше да си пасне.

По- " български " край от това най-после да избереш мама, щеше да бъде Алек да ги набие и да си сипе ракия, до момента в който гледа финала за Купата на България.

Живеем в България, мамка му, длъжни сте вие, които имате власт над ръководството на масите, да спрете да унижавате българската жена. Да покажете, че българският мъж е кадърен даже в страха си да отбрани дамата. В последна сметка, най-добре от финала на " Ергена " му е на Сашо Кадиев - към този момент не е най-маминото синче на име Сашко в България. Имаме си нов. И по този начин до идващия път. Телевизията е прелестна, единствено да не се правеше от български продуценти.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР