Политическата партия Код, която основа Петър Москов, ще се яви

...
Политическата партия Код, която основа Петър Москов, ще се яви
Коментари Харесай

Петър Москов отрича коалиция с ВМРО

Политическата партия " Код ", която основа Петър Москов, ще се яви на идните парламентарни избори независимо .

В позиция до медиите, след вчерашната поръчка, дадена от Вътрешна македонска революционна организация за образуване на огромно патриотично обединяване , от " Код " разпратиха до медиите опровергаване. В момента Петър Москов е в чужбина разбра News.bg и не може да разяснява, а на събитието през вчерашния ден в централата на Вътрешна македонска революционна организация присъстваше Любомир Канов, който е част от партията.

От партията на Москов показват, че не престават да смятат, че задача номер едно на десницата остава лустрацията и всевъзможни обединявания към друга задания и цели са " плъзгане по повърхността ". Всякакви изказвания за вероятни обединения, в които КОД ще взе участие, са погрешни, декларират от партията, настоявайки на тематиката за лустрацията.

" Убеден съм, че единствената смислена предизборна коалиция е необятно дясно обединяване. Това беше и апелът на " Код " към всички, които назовават себе си десни ", цитират думи на Москов от пресцентъра на " Код ".

В позицията се подлагат на критика останалите " десни " партии , които не са откликнали на апела на " Код " до този миг - " от безумното - " за нас е значима обединението с Българска социалистическа партия (дори предизборна такава) " от Политическа партия и Демократична България , до арогантното - " нашата партия е огромна и си е самодостатъчна " на ГЕРБ .

" След неуспеха на усилието за такава мощна дясна коалиция смятам, че всевъзможни други половинчати ситуационни съюзи са оттегляне от смисъла . А смисълът е българските жители да имат вярата, че след тези избори нещо ще се промени и има кой да носи отговорност с дълготраен небосвод. "

От партията се заричат и никакви обединявания към никакви други задания да не могат да изместят или да заместят осъществяването на задачата за постигането на дейно настоящо лустрационно законодателство . " Съответно и обединения, построени към други цели, са плъзгане по повърхността на казуса, а не коренно изгребване на мръсотията, в която сме. "
 Вътрешна македонска революционна организация, КОД и НФСБ вършат нова патриотична коалиция
Вътрешна македонска революционна организация, КОД и НФСБ вършат нова патриотична коалиция

Ще се борят и против Зелената договорка, която била пагубна за българската и европейската икономика
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР