Политическа платформа Прогрес търси обединение за общи действия вляво.Според тях

...
Политическа платформа Прогрес търси обединение за общи действия вляво.Според тях
Коментари Харесай

Платформа Прогрес търси обединение за общи действия вляво

Политическа платформа " Прогрес " търси обединяване за общи дейности вляво.

Според тях страната е антисоциална и по тази причина считат, че са нужни демократични, солидарни и обективни обществени политики. От " Прогрес " считат, че доста леви гласоподаватели не са били показани в Народното събрание. Обявиха се за по-справедливо преразпределение на богатствата и отбрана на трудовите права на хората.

Движение " Ние идваме! " започва, дружно с обичайния си сътрудник и мандатоносител " Единна национална партия ", подписка за регистрация за присъединяване в идните парламентарни избори.

" Ние насочваме предизвикателство към политическите субекти - дали ще се припознаят в полезностите и в политиките на една съвременна левица. Първият индивид, който отговори на това предизвикателство на този стадий е " Изправи се, България ". Последната година се отвори една гигантска бездна в формалната политика с резултата на Българска социалистическа партия. Нашата цел е да притиснем и нея, и други политически субекти да подхващат курс към същинска съвременна левица ", съобщи Станислав Додов, Лява платформа " Прогрес ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР