Компроматите с тайни записи как търсим финансиране за кампанията си,

...
Компроматите с тайни записи как търсим финансиране за кампанията си,
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Компроматите как търсим финансиране прикриват нежеланието да се разследват важните случаи

" Компроматите с секрети записи по какъв начин търсим финансиране за акцията си, пуделите и другите ченгеджийски номера единствено прикриват нежеланието на ръководещите да проверяват същински значимите случаи като „ Нотариуса “, „ Осемте джуджета “, „ Турски поток “, „ Боташ “ и всички гейтове от близкото и по-далечното минало ", съобщи Николай Денков в декларация от името на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ) от парламентарната естрада.  

 

" Всъщност виждаме една позната от близкото минало картина, която демонстрира какво ни чака, всички нас, в случай че ГЕРБ и Движение за права и свободи още веднъж получат властта и ни върнат към познатата непоклатимост на постната пица с бухалките ", съобщи Денков.

 

По думите му чертите на този модел са заплати и пенсии под линията на беднотия, рекет върху бизнеса и напън с компромати.

 

Според Денков дейностите на служебния кабинет, които наподобяват безредни на пръв взор, са добре позната тактичност от ръководството на ГЕРБ и Движение за права и свободи. " И това е единствено началото – показано образно от тази демоверсия на планувания от тях кабинет на ГЕРБ и Движение за права и свободи с министър председател Борисов ", сподели той.

Ние от ПП-ДБ сме поръчител, че този тъмен и нездравословен за България сюжет няма да се състои, само че ни би трябвало още по-голяма мощ след тези избори, съобщи Денков. 

 

" И с цел да си подсигурят служебна победа за изборите и да откажат хората от гласоподаване, върнаха с цялостна мощ използването на служби и прокуратурата като бухалки против всички неуместни и като чадър за комфортните ", разяснява той и добави, че ПП-ДБ са неуместните и няма да се уплашат и да се откажат. 

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР