Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) настоява Народното събрание незабавно

...
Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) настоява Народното събрание незабавно
Коментари Харесай

Партия МИР настоява Парламента незабавно да актуализира бюджета и да приеме Закон за управление при кризи

Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) упорства Народното събрание неотложно да актуализира бюджета на страната и да одобри Закон за ръководство при рецесии, с цел да може страната сполучливо да премини през здравната и идната мигрантска рецесия. Това се споделя в позиция на партията, публикувана до медиите.

„ Всички дейности и бездействия на настоящия политически хайлайф потвърдиха, че той не е в положение да реши нито един от проблемите на българското общество. Нещо повече – този политически хайлайф към този момент повече от 30 години съзнателно и целеустремено разделя българските жители и интензивно работи на правилото " Разделяй и владей ". Именно за това партия МИР упорства целия по този начин наименуван хайлайф и всички политици на прехода неотложно да подадат оставка и да се отдръпват от обществено-политическия живот на страната “, съобщи ръководителят на партия МИР Симеон Славчев.

Той е безапелационен, че политици, които участваха дружно в ръководството с Бойко Борисов, които бяха избирани за министри, зам.-министри, включително и за Омбудсман с гласовете на ГЕРБ нямат моралното право да вземат участие повече в политическия живот на България.

„ За да стартираме да решаваме проблемите на страната е нужен разговор, а той не може да се получи точно, тъй като в политиката не престават да бъдат тези, които ограбиха българския народ. Дори в този момент, когато България е в политическа, икономическа и морална рецесия и на прага на мигрантска, обществена, здравна и финансова рецесия, виждаме, че настоящия политически хайлайф не търси решение на проблемите, не търси консенсус и не мисли за българския народ, а единствено и само по какъв начин да се запази във властта “, беше безапелационен водачът на партия МИР Симеон Славчев.
 Партия МИР се зарече да направи България същински транспортен хъб Партия МИР се зарече да направи България същински транспортен хъб
" Партия МИР си слага за цел България да стане същински транспортен хъб ". Това съобщи водачът на Политическа партия МИР Симеон Славчев по време на кръг...

От партия МИР приканват народните представители неотложно да образуват финансовата комисия в Народното събрание и да актуализират бюджета на страната, с цел да може страната да действа обикновено, с цел да може събраните средства от служебното държавно управление да стигнат до лечебните заведения, до болните, до нуждаещите се, до медицинските експерти, до пенсионерите, до работещите и бизнесмените, както и до органите на реда и тези, които охраняват границата на България.

„ Пред България и българския народ стоят съществени провокации и единствено с общи и задружни старания ще можем да преодолеем и здравната и финансовата и обществената и моралната, както и идната мигрантска рецесия. Време е за държавници, които мислят за България и имат знанията, уменията, визията и морала, с цел да преведат българския народ през всички рецесии и съществени провокации “, съобщи още ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.

Той напомни, че специалистите на партия МИР имат подготвени решения по какъв начин българската стопанска система да стане работеща, по какъв начин България да излезе от демографската злополука и по какъв начин дейно да употребява всички свои естествени дадености за туризъм, селско стопанство и земеделие, както и по какъв начин да се предотвратят и ръководят сполучливо всички рецесии.

„ През септември месец партия МИР ще провежда Национална кръгла маса по време на която да се очертаят краткосрочните и дълготрайните цели и цели на България към които да се търси народен консенсус и основаване на Национална тактика за възобновяване и развиването на България “, съобщи Симеон Славчев

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР