Полина е прекрасно дете , което има нещастието да е

...
Полина е прекрасно дете , което има нещастието да е
Коментари Харесай

Да помогнем на Поли - деца правят кампания в помощ на болна съученичка

Полина е прелестно дете, което има нещастието да е тежко болно. В разследване на рядка генна разновидност на 10 годишна възраст /през 2012 г./ бъбреците и отхвърлиха и оттогава е на перитонеална диализа. От пет години Поли живее с помощта на поддържащото лекуване.

Поли учи в столичното 32-ро СОУ и през днешния ден нейните другари, родители и учители желаят да ѝ оказват помощ повече от всичко. През всичкото това време Поли не се оплака, нито се съобщи – продължи да върви на учебно заведение и да получава отлични бележки. Не спря да мечтае и да има вяра, че има късмет за естествен живот. Диализното лекуване за подобен нескончаем интервал, стартира невъзвратимо и прогресивно да поврежда органите и костите и.

Поли получи затруднения, които и предизвикват ежедневни болки и заплашват живота и. Сега има късмет за бъбречна трансплантация в Минск, Беларус, която коства 60 000 евро- сума непостижима за фамилията и.

Единственият ни късмет да съберем тази сума е посредством помощта на хора, подготвени да дарят, с цел да спасят един млад живот. Всеки, който желае да помогне на Поли, може да го направи по следния метод: 

Дарителска сметка: IBAN номер BG11 BPBI 7942 4022 5345 01, BIC код BPBIBGSF
Титуляр на сметката:
Полина Димитрова Петрова.
Гр. София 1000

PAY PAL: [email protected]

За контакт и повече информация:
Тел. +359886177670
E-Mail: [email protected]
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР