Полетът на Azur Air от руската Уфа до турската Анталия

...
Полетът на Azur Air от руската Уфа до турската Анталия
Коментари Харесай

Самолет не успя да излети от Русия заради мобилизация на втория пилот ВИДЕО

Полетът на Azur Air от съветската Уфа до турската Анталия трябваше да бъде анулиран, откакто вторият водач на самолета беше мобилизиран. Това съобщава онлайн изданието Mash.

Както се оказа, призовката за армията пристигнала на водача, когато той бил вкъщи. Мъжът обаче пренебрегнал настояването на военната работа и не споделил на никого за това. След като дошъл на летището обаче, бил спрян на паспортна инспекция. Заради мобилизацията на водача е неразрешено да напуща територията на Русия.

Според обществеността пасажерите от полета са били държани на пистата към два часа. След това по високоговорителя оповестиха: „ Във връзка с мобилизацията и последвалата възбрана за прекосяване на границата на втория водач, излитането се анулира “.

Всички пасажери били помолени да изоставен самолета.

Припомняме, че втората вълна на готовност стартира в Русия. Както стана известно, в съветските градове призовките се връчват на мъже на публични места, покрай метрото и входовете на жилищни здания. В същото време военните служби отхвърлят ​​подобни обстоятелства, макар публикуваните видеозаписи и фотоси в мрежата.

Владимир Путин на конференция на 14 октомври в Астана на собствен ред сподели, че Министерството на защитата не възнамерява спомагателни събития за набор във въоръжените сили на Руската федерация, като се изключи тези, които към този момент са в развой на осъществяване. Според президента на Руската федерация мобилизацията в Русия ще завърши преди края на октомври.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР