Покрай новата Galaxy S22 серия смартфони тази седмица Samsung показа

...
Покрай новата Galaxy S22 серия смартфони тази седмица Samsung показа
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Tab S8, Tab S8 Ultra - новите таблети на компанията

Покрай новата Galaxy S22 серия смарт телефони тази седмица Samsung сподели и трио от нови таблети - Galaxy Tab S8, Tab S8+ и впечатляващия Tab S8 Ultra.

Новите модели са с усъвършенстван дизайн, нараснала продуктивност, само че Ultra моделът в действителност ни сграбчи, тъй като е мъчно да си представим защо не бихме могли да го употребяваме. 

Първите два са с диагонали на екраните от надлежно 11 инча и 12.4 инча, само че за дебютния си Ultra таблет инженерите на Samsung за заложили на голям 14.6 инчов AMOLED екран с резолюция от 2960 х 1848. 
 Снимка 563205
И при трите честотата на освежаване доближава до 120Hz и при тези размери би трябвало да е същинско наслаждение да боравиш с екрана, а при S8+ и S8 Ultra има и датчик за пръстов отпечатък под самия екран.  

Тялото и на трите таблета е построено от Armor Aluminum - лека, само че устойчива на драскане и прегъване сплав. 

Благодарение на размера си, Tab S8 Ultra безусловно е като екран на преносим компютър, само че е много по-лек и портативен. 
 Снимка 563207
Лесно можем да го превърнем във втори екран или в оптимално реалистично платно за изобразяване с усъвършенствания S Pen.

Звукът е дело на AKG и би трябвало да е задоволително добър, с цел да можем пълноценно да се радваме на филми и видео клипове.  

Редовните участници във видео срещи сигурно ще оценят и двойната предна камера с два датчика от по 12 мегапиксела и необятен обсег, която печели и от автоматизиран фокус и 4К качество. 
 Снимка 563204
Tab S8 и S8+ са със единствено по една селфи камера, само че и трите таблета имат двойна задна камера, която също е способна да снима в 4К качество и предлага автоматизиран фокус.

Процесорите за цялата серия таблети са създадени по четири-нанометрова технология и оферират най-високата продуктивност за този клас джаджи на Samsung досега. 

Ultra моделът може да бъде закупен с 8/12/16GB RAM и 128/256/512GB памет, до момента в който при Tab S8 и Tab S8+ вариантите са 8/12GB RAM и 128/256GB памет.   
 Снимка 563206
Батерията обаче несъмнено ще е един от главните атрактивни акценти за потребителите, защото е по-голяма от при някои преносими компютри, да не приказваме за таблети.

При Tab S8 Ultra тя е с цели 11 200 mAh и ще е забавно да тестваме и навръх какъв брой “тормоз ” би издържала. 

Уви, в комплекта няма включен адаптор, само че пък има S Pen.

Цената на Tab S8 Ultra стартира от 2249 лева, само че който и от трите модела да изберем, в случай че създадем поръчката си до 24.02 ще получим и безвъзмездна безжична клавиатура.

Tab S8 и S8+ стартират респективно от 1459 лева и 1849 лева.    
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР