Покойната Баба Ванга е известна не само с предсказанията. Пророчицата

...
Покойната Баба Ванга е известна не само с предсказанията. Пророчицата
Коментари Харесай

Ето ги тайните билки на баба Ванга, които лекуват всички бол...

Покойната Баба Ванга е известна освен с предсказанията. Пророчицата е имала способността да лекува и всевъзможни заболявания единствено благодарение на билки.

Тя е " предписвала " комбинации от билки, които са изумявали даже най-вещите знахари, написа Edna.bg.

Баба Ванга е препоръчвала не толкоз известни растения, които за експертите тогава не са имали стойност и техните свойства не са били известни и необятно използвани. Или такива съчетания, които не са били познати до момента или са били отричани:

" Понякога хората изпиват по цели чували от разнообразни растения, а резултатът е дребен. Аз предлагам за дадена болест единствено по една билка или единствено едно лечебно средство, с цел да знае човек от какво се е лекувал или от какво си е навредил.

Работата е там, да се открие тъкмо за коя болежка коя билка оказва помощ. Аз не настоявам, че съм огромен билкар, на мене тези билки ми се споделят. Много постоянно названията им, които изказвам, са ми безусловно непознати”, казвала Ванга.

При лекувания с билки най-вече предлага хората да се поливат с вода, в която са сварени билките, тъй като лечебното им деяние най-добре прониква през кожата на тялото. Нейните рекомендации по-скоро подкрепят, в сравнение с отхвърлят обичайните способи за лекуване.

Но тя счита, че прекомерното взимане на медикаменти е нездравословно, тъй като те затварят вратата, през която да влезе природата посредством билките и да възвърне нарушеното равновесие в заболелия човешки организъм.

Макар рецептите да са изпитани и да са помогнали на доста хора, апелирам, имайте поради, че не са съответно съобразени с бременността и майчинството, а единствено някои от тях са за деца.

Преди да употребявате рецептите, консултирайте се със експерт дали рецептата е подобаваща за вас или вашето дете и се съобразявайте с възможни алергии, в случай че имате такива (например към мед или някоя билка).

Пълен лист с всички предписания на баба Ванга за справяне с всички заболявания, спретнат по азбучен ред от А до Я можете да видите
Свързани вести Падна тайната на Спас! Гол и кален в лечебните води на баба Ванга СНИМКА Чудо с Луна и Мими Иванова! Ванга избавила от гибел едната Любимата икона на Ванга скапва вълшебства Съветите на Ванга за привличане на здраве, триумф и благополучие
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР