Покойната Анастасия Жайгарова несъмнено ще остане в историята на Фермата

...
Покойната Анастасия Жайгарова несъмнено ще остане в историята на Фермата
Коментари Харесай

Анастасия от „Фермата“ сложила край на живота си заради мъж

Покойната Анастасия Жайгарова безспорно ще остане в историята на Фермата като една от най-колоритните й участнички. Тя постави завършек на живота си преди няколко дни, а тъжната новина бе обявена от приятелката й Натали Трифонова и хвърли всички в потрес. Никой не очакваше, че позитивната и занимателна русокоска ще си отиде по този начин от този свят на едвам 45 години. Не е споделяла да страда от някакви болести.

 

Както към този момент стана ясно Сия, както я назоваха приятелите й се е самоубила, скачайки от терасата на дома си в столичния квартал „ Бъкстон “. Не е оставила и предсмъртно писмо. Приятели и сътрудници събират пари за погребението й.

 

Блондинката, която приключва актьорско майсторство, само че работеше като коафьор се придвижи в Отвъдното на 27 октомври. Апартаментът й бе запечатан от органите на реда и се води следствие по случая. Първата и съществена версия е, че е скочила сама от терасата на жилището си, а по всяка възможност повода за това извънредно решение, е мъж.

Нейни другари разкриват, че това не е първият й опит да постави завършек на живота си, само че до момента са били все несполучливи. Жизнерадостната на пръв взор дама постоянно изпадала в тежки депресии и взимала мощни хапчета. Хора от близкото й обграждане разкриват, че от много време се опитвала да се отърве от кошмарна и нездравословна връзка с мъж, който я тормозел и имал големи проблеми с дрогата.

 

Дъщеря й, която работи като стюардеса, написа в обществената мрежа: „ Майка ми не е измежду нас към този момент, само че всички ние носим нейния огън. Тя го разхвърляше, без да желае, даже когато гаснеше. Поддържайте жарта й, запалете сърцето на някого в чест на мама. Сиреч – живейте, с цел да предавате нейната обич. Никой не разбра Анастасия. Но както споделяше тя: „ Нас ни дели един вагон книги “. А може би и освен това. Сбогом, мамо! Обичам те в този момент и във всеки различен мой живот! Радвам се, че имах щастието да съм твоето дете “. Чрез сърцераздирателния пост единственото й дете се елементарни със Сия.

 

В обществените мрежи не липсват и мнения във връзка с измените от страна на приятелките на Анастасия.

„ Сия си посегна на живота поради приятелки като Натали Трифонова, които спят с гаджетата на приятелките. Така и не откри щастието, а Натали и майка й използваха Анастасия, до момента в който нямаха богат спонсор дядка, с цел да им прави косите гратис. След това Натали преспа с гаджето на Сия и другарството им завърши. Е, в този момент гузната Натали Трифонова си разгласява техни общи фотоси и скърби. Доста е грозно да си прави пиар на гърба на умрели “ – гласи един от мненията, който по този начин и не излиза наяве дали е истина или е мощно пресилен.

Инфо: Уикенд

Тагове: Анастасия Жайгарова Сия „ Фермата “ депресии самоубийство депресия тежка депресия Натали Трифонова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР