PokerStars, част от международната дивизия на Flutter Entertainment plc, обяви

...
PokerStars, част от международната дивизия на Flutter Entertainment plc, обяви
Коментари Харесай

PokerStars отваря врати за първата си DevOps Academy в София, която стартира през март 2023 г.

PokerStars, част от интернационалната дивизия на Flutter Entertainment plc, разгласи старта на своята нова DevOps Academy в София, България.

Глобалната компания за онлайн спортни залагания, игри и развлечения ще даде опция на утвърдените претенденти да преминат през 12-седмичен безвъзмезден курс на образование, управителен от вътрешни специалисти на Flutter International. Обучението ще даде на идващото потомство ИТ гении основни умения за развиването на тяхната кариера.

Стартирайки през март тази година, DevOps Академията предлага:
• 12-седмичен безвъзмезден курс на образование, провеждащ се на място в офиса на Flutter International в София и обхващащ основите на актуалните ИТ технологии
• Множество модули с на практика извършения
• Опит с някои от най-новите технологии в промишлеността
• Възможност да се присъедините към един от DevOps екипите на PokerStars след сполучливо дипломиране.
По време на образованието, което ще се организира в актуализирания офис на Flutter International - постройка Goldline, намираща се на бул. " Цариградско шосе ", претендентите ще придобият познания за основни механически концепции. Академията обгръща 12 основни модула.

 PokerStars отваря порти за първата си DevOps Academy в София, която започва през март 2023 година

Мартин Агаян, управител " Инженерни интервенции " в PokerStars, има вяра, че DevOps Академията е идеална опция за тези, които желаят да започват кариера в областта на технологиите. " DevOps Академията е неповторима стратегия, ориентирана към хора, които са при започване на своята ИТ кариера. Успешното дипломиране би означавало придобиване на на практика знания за работа с голям брой принадлежности и концепции, които са универсални за ИТ промишлеността и с извънредно огромно търсене на пазара на труда. Търсенето на умения в областта на DevOps непрестанно нараства в световен аспект. Развитието на гениите е главен приоритет за Flutter International, като компанията предлага благоприятни условия на хора без предходен опит. Смятаме, че най-ефективният метод за повишение на уменията на бъдещите DevOps експерти е като им предоставим достъп до непосредствено образование, водено от едни от най-хубавите механически специалисти и мениджъри на пазара. Именно по тази причина създадохме и наша лична DevOps Академия ", разяснява Мартин Агаян.

След сполучливо довеждане докрай на Академията претендентите ще получа документ за присъединяване, който ще им помогне в бъдещото кариерно развиване.

Открийте свят от благоприятни условия

Търсите опция да дадете подтик на кариерата си? За да изпратите своята кандидатура и да получите повече информация за DevOps Академията, посетете особено основаната страница. Кандидатури ще се одобряват до 28 февруари 2023 година

PokerStars е част от Flutter International - интернационалната дивизия на Flutter Entertainment plc - водеща световна компания за онлайн спортни
залагания и игри, ръководеща някои от най-иновативните, разнородни и отличителни марки в бранша.


Всичко, което би трябвало да знаете за:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР