Проведе се втората лаборатория от акселераторската програма на Vivacom Регионален

...
Проведе се втората лаборатория от акселераторската програма на Vivacom Регионален
Коментари Харесай

Финалистите от Vivacom Регионален грант учат как да популяризират проектите си

Проведе се втората лаборатория от акселераторската стратегия на Vivacom Регионален грант. Специалното събитие с фокус образование за разпространение на положителните хрумвания и постигнатите резултати събра на едно място потвърдени ПР и маркетинг специалисти, които споделиха опит и положителни практики с десетте цивилен организации-финалисти. По време на образованието, проведено от Vivacom и Български център за нестопанско право, участниците схванаха по какъв начин да описват безапелационно историите си посредством другите средства на връзка, с цел да привлекат още съидейници към идеите си.

По време на лабораторията проф. доктор Десислава Бошнакова, одобрен учител и ПР експерт, срещна участниците с тънкостите в разказването на истории и особеностите на другите жанрове. Доказаният информационен специалист Любомир Аламанов им даде съответни препоръки по какъв начин да основават завладяващи текстове и да работят с медиите.

Участниците научиха също и по какъв начин да ръководят по-ефективно профилите си в обществените мрежи. Един от водещите маркетинг специалисти – Георги Малчев, им даде скъпи препоръки по какъв начин да усъвършенстват онлайн каналите си за връзка, с цел да доближат плановете им до по-голяма публика.

Неправителствени организации организациите имаха опцията да научат персонално от професионалния фотограф Красена Ангелова главните правила при фотозаснемане на събития и тънкостите за хващане на страстите в фотосите. По време на полемиката с нея те схванаха по какъв начин да описват историите си в фотоси, както и кои са най-често допусканите неточности при репортажно снимане, за които да внимават.

Тази година обновихме напълно Регионалния грант и въведохме акселераторска стратегия, тъй като с изключение на от финансиране, организациите се нуждаят и от спомагателна поддръжка. По този метод желаеме да им помогнем да обогатят знанията и уменията си и да реализират още по-добри резултати. Най-много ни радва, че и самите те правят оценка лабораториите като доста потребни “, показа Елица Георгиева, шеф Корпоративни връзки във Vivacom.

„ Втората лаборатория от Vivacom Регионален грант показва положителната колаборация сред специалисти – тези от Неправителствени организации бранша и тези от сферата на връзките. Лекторите бяха мощно ангажирани, а участниците стимулирани да надградят знанията и уменията си “, показа Радина Банова-Стоева, юридически съветник в Български център за нестопанско право.

Предстои да се организира и третата лаборатория от акселераторската стратегия, която ще събере на едно място финалисти от предходни издания на програмата, с цел да обменят опит и хрумвания между тях.
10 плана получиха 100 000 лева от Vivacom Регионален грант
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР