Показвах на приятелката ми, че кон с каруца преминава, но

...
Показвах на приятелката ми, че кон с каруца преминава, но
Коментари Харесай

Пострадал при мелето с роми в столицата трепери от ужас, приятелката му разкри голяма грозна подлост на един от биячите!

Показвах на приятелката ми, че кон с каруца минава, само че в действителност внезапно се насочи към колата ни. Не можех да дам на заден ход с автомобила си и каруцата счупи предницата на колата, откакто се заби в нея. Слязох, с цел да приказвам с индивида, който управляваше транспортното средство, само че той ме атакува. Опитах се да го спра и да му покажа какво се е случило, да викнем КАТ и да се разберем. Опитах се да го вразумя, само че ромчето ми скочи, стартира да ме постанова. Дойдоха още роми, да ме питат за какво удрям момчето, а аз просто се защитавах. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Цветан Петров - потърпевш при мелето с каруца и роми в столицата.

В студиото бе и приятелката му Петя Кръстева, която е била с него по време на случая. " Момчето с черната тениска стартира всичко. Ромите за секунди станаха извънредно доста. Звънях няколко пъти в полицията, с цел да им кажа, че напрежението ескалира. Звънях и в компанията на едно от такситата, чиито лидер се включи в багра. От там обаче ми споделиха, че нямат записана такава кола, а таксито е подправено ", описа тя.


" Нямах метод даже да стигна до колата, с цел да се скрия вътре. Те имаха железни предмети, с които започнаха да ме постановат. Възрастният мъж с бялата риза опита още първоначално да ги разтърве. Мисля, че той излезе от магазин, само че искаше да ми помогне, тъй като видя какво става. Още едно момче също опита да ми помогне ", сподели Цветан.

" Всичко се случи доста бързо, в границите на 20 минути ", добави приятелката му.

Ромите от своя страна настояват, че не те са почнали първи мелето, а железни предмети - не е имало.

" Ще водим дело. Вчера се чухме с юрист, през днешния ден ще ни каже по какъв начин би трябвало да постъпим. Страх ме е. Като вървя по улиците се озъртам непрекъснато, не знам какво може да се случи. Имам брат близнак, боязън ме е и за него. За цялото ми семейство се тормозя ", приключи Цветан.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР