Показно бе разстрелян 55-годишният хазартен бос Коста Николов, а 22-годишната

...
Показно бе разстрелян 55-годишният хазартен бос Коста Николов, а 22-годишната
Коментари Харесай

Нови разкрития за фаталния любовен триъгълник в Слънчев бряг! Свидетелка твърди, че Коста Николов е убит за пари

Показно бе разстрелян 55-годишният хазартен необут Коста Николов, а 22-годишната Симона Тодорова се бори за живота си. Както БЛИЦ писа арестуван е 37-годишният Михаил Станчев. Според свидетелка на убийството обаче причина са парите на убития, оповестява bTV.

В същото време окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев изрично отхвърли тези изказвания.

Потресаващи разкрития! Фаталната Симона е дъщеря на полицейски началник

" Повод за действието е необузданата ревнивост, изпитвана от дееца. Същевременно убитият е бил шеф на момичето. От една страна е проявявал жестоко отношение към нея, само че въпреки това е бил любезен към нея, канил я е на вечери, което е довело до ревността на дееца ", посочи Чинев.

По думите му още на следващия ден може да бъде взета мярка задържане под стража.

Михаил стрелял прав против хазартния необут и единствено 5 минути не му стигнали да се изплъзне от полицията

Прокурорът проговори и за двамата очевидци, които са били в колата. " Категорично те са видели причинителя. Предстои различаване на дееца. Те са го видели в непосредствена непосредственост ", уточни Чинев.

Обвиняемият всъщност е признал авторството си. " Отново сочи, че претекст е ревността, която е изпитвал. Около 2:30 на 3 юни същият е открит и арестуван на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово “. Намерен е револвер „ Макаров “ и 2 броя пълнители надлежно с 2 и 6 бойни патрона. Един от патроните в главата на убития има сходство с оръжието на обвинения ", съобщи още прокурорът.

Припомняме, че нощес в Слънчев бряг показно бе разстрелян 55-годишният Коста Николов. Инцидентът е станал в региона на хотелски комплекс " Сън вилидж ". В колата е била Симона, която е била извадена жива, само че също с прострелни рани и е настанена в бургаската болница. За причинител на зверството Министерство на вътрешните работи е задържало 37-годишен мъж, който се е опитал да премине границата с Турция.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР